VORES KONCEPT

Med Gastronomisk Undergrund sættes der spot på den gastronomiske undergrundsscene og der skabes en innovativ legeplads for det spirende kokkevækstlag. Det skal ses som et frirum for unge gastronomer, hvor hverken chef, menukort eller gæster sætter begrænsninger for legen. På samme tid skal det fungere som et netværk og udstillingsvindue for de unge kokkekræfter. Kokkenes kreationer bliver efterfølgende serveret for 40-50 gæster.


Overraskelser for de spisende

Gastronomisk Undergrund giver de unge kokke mulighed for at teste, smage, føle og lege med produkterne og servere lige præcis det for de spisende gæster, som de har lyst til. Som gæst er du derfor heller ikke garanteret en sammenhængende menu. Men du er garanteret et spændende indblik i, hvad der rører sig i den gastronomiske undergrund. Om du får serveret tre desserter eller fem forretter, er der ingen der ved på forhånd.

Talentudvikling

Gastronomisk Undergrund understøtter talentudviklingen indenfor gastronomien. Overskud bliver ligeligt fordelt mellem velgørenheds-, uddannelses- og inspirationsaktiviteter for kokkene henover året. Temaerne besluttes af de deltagende gastronomer. Alle kokke deltager uden honorar, og målet er at alle råvarer er sponsoreret.


Ideen

Ideen kommer fra de unge gastronomer selv. Konceptet er inspireret af Smag På Kunsten, der giver unge musikere en platform, hvor de kan udvikle og finpudse deres talent.


De unge kokke og konditorer har mulighed for at teste, smage, føle og lege med produkterne og servere lige præcis det for de 40 spisende gæster, som de har lyst til at lave. Kun fantasien sætter grænser!

BLIV EN DEL AF NETVÆRKET

LÆR MERE OM OS

SE KOMMENDE EVENTS