Alt under Nissehuen

Den 27. november 2023 indtog Gastronomisk Undergrund igen Culinary Institute By VejleErhverv i Food Innovation House i Vejle. Temaet tog udgangspunkt i "Alt under Nissehuen", som der kan spises. Otte deltagere skulle tilberede deres egen signaturret inden for temaet! Der blev eksperimenteret med flere forskellige teknikker, og temaet blev fortolket på flere forskellige spiselige måder. Det blev en fantastisk aften, med flere nye deltagere, som sædvanlig, skulle servere deres ret for cirka 40 gæster.


Deltagerne var: 

  • Nelly Libraro, Kok ved Comwell Portside

  • Mathias Vincent Christensen, Souschef Crowne Plaza Copenhagen Towers

  • Danny Quach, Kokkeelev ved Munkebjerg Hotel
  • Mirna Solgård, Kokkeelev ved Restaurant Lyst
  • Stefan-Sebastian Cujba, Kokkeelev ved Munkebjerg Hotel

  • Sebastian Stephansen, Kokkeelev ved Dine&Wine

  • Frederikke Milling, Kokkeelev ved Hotel Haraldskær Sinatur
  • Caitlin Hansen, Kokkeelev ved Hotel Haraldskær Sinatur


Alle billeder er taget af Søren Gammelmark 

Kartoffel

Den 16. oktober 2023 indtog Gastronomisk Undergrund igen Culinary Institute By VejleErhverv i Food Innovation House i Vejle. Temaet tog udgangspunkt i "Kartoffel", fordi afholdelsen foregik i Kartoffelugen! Fire deltagere skulle tilberede deres egen signaturret inden for temaet, med kartoflen som hovedelementet. Der var kartofler og forskellige kartoffelsorter i alle afskygninger! Som sædvanlig skulle deltagerne servere deres ret for cirka 40 gæster.


Deltagerne var: 

  • Christian Olivier, Souschef ved Scandic Hotels 

  • Lærke Sørensen, Konditorelev ved Severin

  • Nelly Libraro, Kok ved Comwell Portside

  • Mathias Vincent Christensen, Souschef Crowne Plaza Copenhagen Towers


Alle billeder er taget af Søren Gammelmark 

Havet 

I Oprør

Den 21. august 2023 indtog Gastronomisk Undergrund igen Culinary Institute By VejleErhverv i Food Innovation House i Vejle. Temaet tog udgangspunkt i "Havet I Oprør", hvor 6 deltagere skulle tilberede deres egen signaturret inden for temaet. Denne gang var rammerne noget skarpere, da retten skulle indeholde 50/50 af fisk og grønt. Dog var rammerne ikke skarpere end, der som altid er plads til egen fortolkning og innovation inden for temaet i Gastronomisk Undergrund, da man er sin egen chef for aftenen for cirka 40 gæster!


Deltagerne var: 

  • Magnus Lund, Kokkeelev ved Treetop Restauranten

  • Simon Bech Pedersen, Kokkeelev ved Treetop Restauranten 

  • Lærke Sørensen, Konditorelev ved Severin

  • Simone Thorkildsen, Bagerelev ved Byens Bager
  • Nelly Libraro, Kok ved Comwell Portside

  • Mathias Vincent Christensen, Souschef Crowne Plaza Copenhagen Towers


Alle billeder er taget af Søren Gammelmark 

GRØN

gastronomi

Den 27. marts 2023 indtog Gastronomisk Undergrund Food Innovation House i Vejle. Temaet tog udgangspunkt i Grøn Gastronomi, hvor 6 deltagere var en tur i Klima-Karusellen for at lave deres fortolkning af en grøn signaturret.


Deltagerne var: 

  • Danny Quach, Kokkeelev ved Munkebjerg Hotel
  • Magnus Lund, Kokkeelev ved Restaurant Værdsat

  • Noah Skibsholt, Kokkeelev ved Treetop Restauranten

  • Ida Birch Wentzlau, Konditorelev ved Vanilla Chocolatier & Konditori

  • Nelly Libraro, Freelancekok 

  • Christian Oliver, Souschef ved Madklubben Odense


Alle billeder er taget af Søren Gammelmark 

SKOVEN

Den 1. november 2022 blev Gastronomisk Undergrund afholdt i Food Innovation House. Med skoven som tema skulle 5 deltagere give deres bud på en kreativ ret.


Deltagerne var: 

  • Ida Birch Wentzlau, Konditorelev ved Vanilla Chocolatier & Konditori
  • Simon Bech Pedersen, Kokkeelev ved Munkebjerg Hotel
  • Kim Barth, Kokkeelev ved Munkebjerg Hotel, Vejle
  • Hans Peter Petersen, Ungkok ved Hotel & Restaurant Fakkelgaarden 
  • Danny Quach, Kokkeelev ved Munkebjerg Hotel


Alle billeder er taget af Søren Gammelmark