Følg med...


Ventetiden er forbi!

22. marts 2024



Til middag hos påskeharen 


Er du et af Danmarks "underground-talenter" inden for kokkebranchen, enten som ung kok, kokkeelev eller en anden slags gastronom?Så får du her muligheden for at komme med dit bud på nye madoplevelser til næste Gastronomisk Undergrund.


Denne gang vil temaet være "Til middag hos påskeharen", og vi har brug for din innovation til at skabe en tallerken inden for temaet.Vi forventer at se dit bud på en signaturret, der er inspireret af, hvad du forbinder med påskens gastronomi, enten som forret, hovedret eller dessert.Du får dermed frie tøjler inden for temaet, som i sidste ende skal afspejle din signaturret, da du er din egen chef for en aften for cirka 40 gæster!


Udover at du selv får mulighed for at sammensætte en ret, vil din deltagelse blive fotograferet og filmet af professionelle fotografer, som du får til din rådighed efter begivenheden.


Det er igen tilladt at arbejde sammen to og to om én signaturret.






Eller køb billet her som gæst - når billetsalget åbner mandag d. 19. februar kl. 10.00.



gastronomisk_undergrund_nov_2022_25

BLIV EN DEL AF NETVÆRKET

LÆR MERE OM OS

SE KOMMENDE EVENTS