Følg med...


Ventetiden er forbi!

22. april 2024AMERICAN DINER

1958

Er du et af Danmarks "underground-talenter" inden for kokkebranchen, enten som ung kok, kokkeelev eller en anden slags gastronom? Så får du her muligheden for at komme med dit bud på nye madoplevelser til næste Gastronomisk Undergrund.


Denne gang vil temaet være "American Diner 1958", og vi har brug for din innovation til at skabe en tallerken inden for temaet. Vi forventer at se dit bud på en signaturret, der er inspireret af, hvad du forbinder med en amerikansk diner tilbage i 1958, hvor der var mange fede biler på gaden, der kørte grønt, over for rødt. Eller forestil dig Grease, fedtet hår og ikke mindst fed musik! Uanset din inspiration, så bestemmer du også selv, om signaturretten er en forret, hovedret eller dessert. Du får dermed frie tøjler inden for temaet, da du er din egen chef for en aften for cirka 40 gæster!


Derudover foregår eventet i nye rammer på den gamle Tankstation, i Ørstedsgade 43, 7100 Vejle. Dog foregår alt forberedelsen for jer kokke, hvor den plejer i Food Innovation House, på Lystholt Allé 3, 7100 Vejle


Udover at du selv får mulighed for at sammensætte en ret, vil din deltagelse blive fotograferet og filmet af professionelle fotografer, som du får til din rådighed efter begivenheden.


Det er igen tilladt at arbejde sammen to og to om én signaturret.

Eller køb billet her som gæst - når billetsalget åbner mandag d. 8. april kl. 10.00.

Phenix American (1)

BLIV EN DEL AF NETVÆRKET

LÆR MERE OM OS

SE KOMMENDE EVENTS